IL PESCE - FISKE-OG SKALDYRSRETTER
501. COZZE AL VINO BIANCO...........................................................125,00
grønne muslinger i hvidvinssauce - serveres med salat
502. COZZE ALLA MARINARA............................................................140,00
grønne muslinger i pikant tomatsauce - serveres med ris
503. CALAMARI IN UMIDO.................................................................150,00
dampede blæksprutter i tomatsauce med muslinger, rejer,
og ærter - serveres med ris
504. FILETTO DI PESCE ALLA CREMA...............................................130,00
rødspættefilet i tomatsauce med rejer, champignon, fløde
og hvidløg - serveres med ris
505. FILETTO DI PESCE AL LIMONE..................................................130,00
rødspættefilet i citronsauce med kapers og hvidvin
- serveres med salat
506. GAMBERONI ALLA GRIGLIA........................................................160,00
grillede kæmperejer - serveres med salat
507. GAMBERONI AL MODO DELLO CHEF...........................................170,00
kæmperejer i flødesauce medæggeblomme, cognac og hvidløg
- serveres med ris
510. SCAMPI ALLA GRIGLIA................................................................195,00
grillstegte jomfruhummer - serveres med salat
513. SPECIALITA CANDIDO..................................................................210,00
husets skaldyrsspecialitet medrejer, muslinger, jonfruhummer,
kæmperejer og blæksprutter - serveres med fettucine
MIN. 2 KUVERTER PR. BESTILLING
KUN MOD FORUDBESTILLING INDEN KL. 16.00
Gastronomia Candido | Godthåbsvej 53 - 2000 Frederiksberg | tlf: 38 87 48 48 | mail: info@candido.dk