Pølser
Efter min fars gamle opskrift laver vi Salsiccia alla
Napoletana, hjemmelavede pølser af rent, magert
svinekød, hvidvin, salt, chili og fennikel.

Prøv evt. pastaret nr. 325 "Tortellini Candido" og
pizza nr. 616 "Pizza Candido".

Du kan også købe vore hjemmelavede pølser i forretningen
til kr. 15,00 pr. 100 gram.

På billederne til højre ser du, hvordan farsen først bliver
stoppet i naturtarm, herefter bliver pølserne bundet
og tilsidst prikket så de kan "ånde" under tørring.
Efter ca. 12 til 15 timers lufttørring er pølserne klar til brug!

Salsiccia alla Napoletana kan bl.a. bruges i pastasauce,
på pizza, i sammenkogte retter eller evt. flækket på langs
og stegt på pande eller grill.

Gastronomia Candido | Godthåbsvej 53 - 2000 Frederiksberg | tlf: 38 87 48 48 | mail: info@candido.dk